BOKA
BOKA

VÄLKOMMEN TILL

VILDMARKENS BÖRJAN

Adolfströms

Handelsbod

Adolfströms

Handelsbod

En genuin Handelsbod i gammal stil

"Det är som att förflyttas många årtionden tillbaka, men samtidigt finna det moderna sockerpaketet vid sidan av sockertoppen och sockertången. Gamla bonader, pillerburkar och originella souvenirer trängs på hyllorna tillsammans med andra varor."

Adolfströms Handelsbod

På gården finns en Handelsbod med mycket personlig inredning i gammeldags stil. Ett måste för alla som kommer till Adolfström är ett besök i Handelsboden. Ett genuint ställe som få. Hela affären andas den där gamla genuina handelsbodsandan.


Marianne har vinnlagt sig om att samla på sig gamla exklusiva saker. Ju längre man står där med vidöppna ögon ju mer finner man av det intressanta gamla. Det är som att förflyttas många årtionden tillbaka, men samtidigt finna det moderna sockerpaketet vid sidan av sockertoppen och sockertången. Gamla bonader, pillerburkar och originella souvenirer trängs på hyllorna tillsammans med andra varor.


Här finns även ett begränsat sortiment av livsmedel, fiskeutrustning, och delikatesser som torkat renkött, och andra renköttsprodukter. Om du har några frågor om vårt sortiment är du välkommen att kontakta oss.


Se aktuella öppettider här >>>

Här finns något för alla 

STUGGÄSTEN, FISKAREN, VANDRAREN

Utvalt sortiment för att passa våra besökare

Matvaror

I vårt sortiment finns stapelvaror, hygienartiklar,  frysvaror, mejeriprodukter och vissa färskvaror beroende på säsong. 

Fiske

Rödingblänken, spinnare, spön, linor, skär till isborren, maggot, mask - allt specialiserat på röding och öring.

Friluftsliv

Myggmedel, tejp, lim, batterier, kåsor, knivar, konservöppnare, sax, kompass, bestick och annat som vi av erfarenhet vet att man kan behöva när man är ute i naturen.

Vandrare 

Mycket kan hända på färden, men vi har nog lösningen på det mesta; skavsårsplåster, skohö,  yllestrumpor, sulor, silvertejp, långkalsonger, vantar, mössor och vätskeersättning. 

NOSTALGIKERN

40- & 50-tals nostalgi

Bonader

Pappersbonader, bokmärken, klippdockor och klippark. En del av bonaderna är nytryckta, medan andra är original från 40- & 50-talet.

Nostalgi

Plåtleksaker, sparbössor, hoppande hundar, flygplan, lergökar, sprattelgubbe, korkpistol - låt nostalgin flöda!

Burkar

Plåtburkar i massor - till kaffet, pastan, hundmaten, sybehören eller nybakade små kakor.

På webben

Sedan 1999 finns Handelsboden även som webbutik!

Visa detaljer
- +
Slutsåld