Förarutbildning på Colmis

KOM TILL COLMIS OCH DELTA I VÅR FÖRARUTBILDNING!

Som en del av 50-årsfirandet av fordonsvintertestningen i vår region, välkomnar vi Arjeplogare till två mycket speciella utbildningspass, nästa lördag (25 mars), helt kostnadsfritt!Vad är det för utbildning?På Colmis är vi mycket stolta över vår förarutbildning för kallt klimat, som är obligatorisk för alla som kör inom testområdet (främst ingenjörer från hela världen: vi har i genomsnitt cirka 450 deltagare varje säsong), eftersom vi ser det som en avgörande del av vårt fokus på säkerhet.Inte bara inom vår anläggning, utan också genom att bidra till en säkrare testmiljö på allmänna vägar i vår region.

Vad kommer vi att göra?

Ni kommer få en inblick i Colmis testanläggning och själva delta i förarutbildningen.Utbildningen handlar om att lära sig, och samtidigt ha rolig att köra på testbanorna! Vi kommer också att ta några drönarvideor och foton som du kan spara som ett minne.

Övriga detaljer:

Fordon tillhandahålls av Colmis. Du måste ha ett giltigt körkort.

Datum: lördagen den 25 mars

Tid:

Morgongrupp: 08.00 till 12.00

Eftermiddagsgrupp: 13.00 till 17.00

Bokning:

Det krävs att du anmäler dig genom att skriva till benjamin@colmis.com med fullständigt namn, födelsedatum, telefonnummer och e-postadress.

Sista dag att boka plats är den 23 mars.Deltagare: Begränsat till 10 personer per grupp.*Obs: Evenemanget som äger rum är beroende av väderförhållanden; om de är ogynnsamt och evenemanget måste ställas in, kontaktas deltagarna 24 timmar innan.Vi ser fram emot att välkomna er alla!

Evenemanget är avslutat.

Datum

25 mar 2023
Expired!

Tid

08:00 - 13:00

Platser

Colmis

Arrangör

Colnmis
E-post
benjamin@colmis.com

Nästa evenemang