Bo i Arjeplog

Här finns närhet till naturen. Det finns 8 727 sjöar i Arjeplog, så vart du än väljer att bo har du alltid nära till vatten. Livet här präglas av lugn och skönhet, där varje årstid har sin charm. Här kan du välja mellan hus eller lägenhet i tätorten, ett hus i våra byar, eller enskild gård med mil till närmaste granne. 

Hyra eller köpa boende?

Hyra bostad
Den kommunala Stiftelsen Arjeploghus har flera trivsamma hyresfastigheter i tätorten. Här finns lägenheter som är centralt belägna med sjöutsikt och närhet till naturen.

Vill du veta mer om vilka olika typer av boenden som finns, eller komma i kontakt med bostadsförmedlingen, gå in på Stiftelsen Arjeploghus hemsida eller ring 0961-143 01.

Det finns även privata hyresvärdar – fråga Medborgarservice om tips på privata hyresvärdar. 

Köpa bostad eller fastighet
Vill du hellre köpa en egen bostad kan du gå in på någon av de olika hemsidor som finns. Ett urval finns här som du kan klicka dig vidare på:

Hemnet
Booli
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Jnf 

Köpa tomt?

Arjeplogs kommun ger privatpersoner möjligheten att köpa en attraktiv tomt centralt. Idag finns det ett tjugotal villatomter till salu i Arjeplogs tätort och två stycken i Laisvall. Dessa tomter säljs utan kölista. Det finns även några industritomter till salu. För mer information, skicka ett mejl till vår tekniska handläggare med dina uppgifter. 

E-post: marlen.jonssonnord@arjeplog.se 

Uppge dina kontaktuppgifter: namn, adress, e-post, telefonnummer.