Upptäck gammelskogen i Arjeplog

Upptäck Gammelskogen i Arjeplog
Välkommen på kurs om skogen i Arjeplog helgen den 28–29 augusti.
Kursen leds av Steve Daurer. Han har jobbat i över 20 år med skoglig naturvärdesinventering och frågor som rör naturvårdande skötsel. Steve har arbetat för nästan alla skogliga aktörer i Sverige men främst på olika Länsstyrelser. Han är naturskyddsföreningens naturvårdspristagare 2016 och har vunnit Arvidsjaurs Miljöpartis miljöpris 2000. Han har också medverkat i flera reportage och filmer om skogen.
Naturskyddsföreningen i Norrbotten bjuder in till skogskurser i alla länets kommuner under 2021. Du behöver inte ha några förkunskaper eller vara medlem i Naturskyddsföreningen. Att delta i kurserna är kostnadsfritt och lunch ingår. Föranmälan krävs och antalet platser är begränsat.
Kurserna genomförs med hjälp av LONA-bidrag, stöd från Luleå, Boden, Piteå och Haparanda kommun och i samarbete med Studiefrämjandet.
Välkommen!
Anmäl dig på: https://www.studieframjandet.se/norrbottens-lan/gustav-arrangemang/kurser/2021/augusti/upptack-gammelskogen-i-arjeplog/?fbclid=IwAR0K-R5psOMqTx558u_RhNHOdd-Cjwghf2y6SQCsXx7m2QCxjuPPCKcy0Os

Evenemanget är avslutat.

Datum

28 aug 2021
Expired!

Tid

08:00 - 18:00

Platser

Arjeplog
Arjeplog

Arrangör

Studiefrämjandet
Webbplats
http://www.studieframjandet.se

Nästa evenemang